کتاب ادبیات

سمفونی مردگان

کتاب سمفونی مردگان

کتاب سمفونی مردگان نوشته عباس معروفیبرچسب
قیمت نو این کتاب :

۲۸۰٬۰۰۰ تومان!

دسته بندی :
نویسنده :
مترجم :
ناشر :
وضعیت کتاب :
دست دوم
قطع :

رقعی

تعداد صفحات :

348

شابک :

9643113442

ادبیات معاصر
رمان
ناشران برگزیده

معرفی کتاب

سمفونی مردگان

این رمان که روایتی معاصر از داستان هابیل و قابیل است، در زمان انتشار خود در ایران با تحسین و تمجیدهای گسترده ای رو به رو شد. داستان این اثر در اردبیل و اندکی پس از جنگ جهانی دوم می گذرد. اورهان اورخانی، فردی شناخته شده در شهر، تصمیم می گیرد تا برادر خود را در زمستانی بسیار سرد و بی رحم پیدا کند. در طول این جست و جوی یک روزه، تمام تاریخ خانواده ی اورخانی در بخش هایی سمفونی مانند برای مخاطب آشکار می گردد. مشکلات خانواده ی اورخانی، از نقطه نظرهای متفاوت پدر خانواده و هر یک چهار فرزندش روایت می شوند و همانند آینه ای، جنبه های مختلف زندگی در جامعه ای پدرسالارانه و خفقان آور را بازتاب می دهند؛ جامعه ای که برادر را علیه برادر می شوراند، پدری را به طرد کردن پسر خود و سوزاندن اشعار او تشویق می کند و دختری را مجبور می کند که در ازدواجی شکست خورده باقی بماند.

کتاب ارزش معنوی دارد ، ولی ما به ظاهر و سلامت آن هم خیلی دقت میکنیم.
خرید کتاب از ریباکس یعنی ارزان، مطمئن و آسان.

کتاب های مشابه

مشاهده همه

کتاب های دیگر از این ناشر

مشاهده همه
نظرات

2 نظر

شقایق

۲۳ آذر ۱۴۰۳

اخیراً یکی از شاهکارهای ایرانی رو خوندم که با شخصیت‌پردازی‌ها و صحنه‌سازی‌های جذابش مجبورم کرد تا آخرش رو با اشتیاق بخونم و بفهمم سرنوشت آدم‌های داستان چی می‌شه. کتابی که می‌خوام درباره‌ش بنویسم، سمفونی مردگان نوشته عباس معروفیه که نشر ققنوس منتشرش کرده. معروفی تو این کتاب، تضادهای اجتماعی سال‌های ۱۳۱۰ تا ۱۳۳۰ رو خیلی قشنگ به تصویر کشیده. هرکدوم از شخصیت‌های داستان نمادی از مردم جامعه هستن و برای ما ایرانی‌ها خیلی آشنا. متأسفانه هنوز هم آدم‌هایی شبیه به این شخصیت‌ها تو جامعه پیدا می‌شن! داستان درباره یه خانواده‌ست که اعضاش خیلی با هم فرق دارن. هر فصل از کتاب هم از دید یه شخصیت روایت می‌شه؛ مثلاً یه فصل رو از نگاه آیدین می‌بینیم، فصل بعد از دید اورهان، و همین‌طور ادامه داره. کتاب روایت خطی نداره و بعضی جاها، مثل خشم و هیاهو از ویلیام فاکنر، با سبک جریان سیال ذهن نوشته شده. ممکنه این سبک برای بعضی‌ها کمی گنگ یا پیچیده باشه، ولی برای من این‌طور نبود. شخصیت‌پردازی‌ها اون‌قدر دقیق و خوبه که حس می‌کنی این آدم‌ها رو از نزدیک می‌شناسی. با مشکلاتشون درگیر می‌شی، با خنده‌هاشون می‌خندی و با غصه‌هاشون گریه می‌کنی. هر شخصیت درگیری‌ها و چالش‌های خودش رو داره و عباس معروفی این‌ها رو خیلی ماهرانه به تصویر می‌کشه. نتیجه؟ زخم موندگاری براتون به یادگار می‌ذاره که نمی‌تونین فراموش کنی. خط داستانی هم اون‌قدر واقعی و ملموسه که خیلی راحت می‌تونی باهاش همزادپنداری کنی. یه‌دفعه به خودت میای و می‌بینی سینه‌ات پر از غم شده. پس اگه حال روحی‌تون خوب نیست، فعلاً سمتش نرین. وقتی به آخر داستان می‌رسین، پازل ذهنتون کامل می‌شه و یه دید کلی از داستان پیدا می‌کنین. اون‌جاست که غرق شدن تو دنیای سرد و بی‌رحم سمفونی مردگان براتون لذت‌بخش‌تر می‌شه. چندتا از جمله‌های موردعلاقه‌م از کتاب: توی این مملکت پیش از آن که به سی‌سالگی برسیم، تباه می‌شویم. نگذارید حقتان را بخورند. می‌فهمید؟ این تنها وصیت من به شماست. مملکت ما را به گه کشیده‌اند. می‌بینی؟ جلوی مردم را نمی‌شود گرفت. می‌خواهند شاد باشند. درک او آسان‌تر از بوییدن یک گل است، کافی بود کسی او را ببیند. و در آخر... امیدوارم جواب سوال "چرا پیشنهاد می‌کنید دیگران کتاب موردعلاقه شما را بخوانند" رو گرفته باشین.

امیر تقی پور

۲۴ آذر ۱۴۰۳

با سلام و درود، سمفونی مردگان اولین کتابی بود که بنده از نویسنده این کتاب آقای معروفی خواندم و این اتفاق تقریبا دوازده سال پیش افتاد اونموقع بنده دانشجو بودم و از اون پس به هرکسی که به ادبیات داستانی علاقمند بود پیشنهاد کردم و خداروشکر هیچ بازخورد منفی دریافت نکردم، این کتاب رو معرفی کردم چون بیان احساسات و تغییر لحن و تغییر روایت داستان از زبان شخصیت های مختلف کتاب صورت می گرفت و چنین چیزی در ادبیات اگر نگوییم بی سابقه که حداقل کم سابقه بوده (حداقل تا جایی که بنده اطلاع دارم) و از طرفی استعاره ها، تشبیه ها ، نحوه بیان احساسات درونی شخصیت آیدین ، به تصویر کشیدن حسادت ها، تحقیر ها ، نحوه زندگی در یک خانواده با افکار سنتی کاملا احساسات همذات پنداری رو در من برانگیخته کرد و از طرفی به من به عنوان یک خواننده فهماند که تابو شکن بودن و همرنگ جماعت نبودن می تواند چه تاوان سخت و سنگینی داشته باشد، غم سنگین و آشکار و پنهان موجود در این کتاب مرا در روزهای بعد از مطالعه آن تحت تاثیر خود قرار داد و باعث شد با دید باز تر به مطالعه آثار دیگر این نویسنده و نویسنده های توانمند دیگر ادبیات ایران و جهان بپردازم، گزافه نیست اگر بگویم مطالعه این کتاب تاثیر عمیقی بر روح و احساسات من داشت و در نهایت باعث شد عمیق تر فکر کنم و عمیق تر کنکاش کنم. با سپاس

نظر خود را درباره این کتاب بنویسید!

نظر شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد.