کتاب دنیای سوفی: داستانی درباره تاریخ فلسفه
۴۵۰٬۰۰۰ تومان!
تایید کیفیت توسط ریباکس!
ادبیات معاصر
پرفروش
رمان
ناشران برگزیده
ادبیات اروپا
معرفی کتاب
دنیای سوفی: داستانی درباره تاریخ فلسفه
«دنیای سوفی» داستانی خودآموز و گیرا دربارهی هستی است که به 59 زبان ترجمه شده و خوانندگان بسیاری را با تاریخ فلسفه آشنا کرده است. شخصیت اصلی داستان سوفی آموندسن نروژی است که در آستانهی پانزدهسالگی قرار دارد و از لابهلای گفتوگوهای او با دوستانش میتوان به ذهن خلاق وی پی برد. سوفی نامههای عجیبوغریبی از سوی فردی ناشناس دریافت میکند که خطاب به فرد دیگری به نام هیلد مولر نوشته شدهاند.
نامهها پرسشهای فلسفی جدیدی را در ذهن سوفی ایجاد میکنند؛ پرسشهایی مانند «تو کیستی؟»، «چگونه جهان به وجود آمد؟»، «آیا پس از مرگ حیات وجود دارد؟» و «چگونه باید زیست؟». سوفی با دریافت کردن این نامهها سه مشکل پیدا میکند: اینکه فرستندهی این نامهها کیست؟ دوم پاسخ به پرسشهای فلسفی این نامهها و سوم اینکه هیلد مولر چه کسی است؟
کتاب های مشابه
کتاب های دیگر از این ناشر
ارسال نظر برای کتاب دنیای سوفی: داستانی درباره تاریخ فلسفه
پاسخ به
3 نظر
فاطمه حامدپور
۲۴ آذر ۱۴۰۳
کتاب درباره اندیشههای فیلسوفان بزرگ جهان از زمان سقراط و افلاطون تا اندیشه فیلسوفان معاصر رو شامل میشه.. نکته قابل تامل کتاب اینکه که نویسنده با ظرافت و نکته سنجی خاص اندیشه اکثر فیلسوفان جهان رو در قالب بحث و گفتگو بین دو شخص که یکی دختری به نام سوفی و شخص مقابلش مردی به نام آلبرتو ناکس میباشد رو به نمایش میزاره.. به جرات میتونم بگم که قابل فهمترین کتابیه که درباره اندیشههای فلسفی جهان نوشته شده.. البته که بسیاری از جملههای کتاب احتیاج به تفکر زیادی داره... همچنین باید بگم خوندن این کتاب صبر و حوصله زیادی رو میطلبه..
پاکیزه کریمیان
۱۷ آذر ۱۴۰۳
نقد کتاب "دنیایی سوفی" توسط پاکیزه کریمیان دنیای سوفی کتابی است که خودم دوستش دارم و شخصاً میگویم که محبوبیت فراوانی دارد، اما نباید آن را به عنوان یک مرجع کامل و جامع در فلسفه بدانیم. چون برخی دوستان میگویند زمانی که دنیایی سوفی را مطالعه کردید به یک فهم درست و کلی از فلسفه میرسید در حالی که چنین نیست، این کتاب میتواند نقطه شروعی برای علاقهمندان به فلسفه باشد، اما برای مطالعه عمیقتر و تخصصیتر، نیاز به مراجعه به منابع دیگر داریم و آشنایی با فلسفه با دنیایی سوفی کافی نیست. نقد دیگری که من از کتاب دارم راجب موضوعی است که بقیه آنرا نقطه قوت میدانند و آن هم سادگی بیان است چون فکر میکنم ممکن است به سطحینگری برخی مفاهیم فلسفی منجر شود. چون برخی مفاهیم پیچیده که نیازمند تفکر عمیق هستند، ممکن است در این سادگی گم شوند که خودم هم شخصاً گمش کرده بودم. نقش آلبرتو، معلم فلسفی سوفی هم تا حدودی برایم مبهم باقی میماند چون میگفتم که آیا او یک شخصیت واقعی است یا صرفاً محصول تخیل سوفی است؟ که این مبهم بودن خودم را سردرگم کرد. و به برخی جنبههای فلسفه مثل منطق، نظریه معرفتشناسی و اخلاق کمتر پرداخته شده که از دید من باید درست و حسابی برایش پرداخته میشد.
پاکیزه کریمیان
۱۸ آذر ۱۴۰۳
اما دلیل اینکه دوست دارم همه این کتاب را بخوانند؟ اینست که دنیای سوفی یک رمان فلسفی جذاب و خواندنی است که با وجود نقاط ضعف، میتواند به گسترش افقهای فکری ما کمک کند و فکر ما را پرسشگر و چالش دار کند. و اینکه چرا به بقیه پیشنهادش میکنم؟ دلیلم برای درک بهتر فلسفه است، توصیه میکنم که پس از خواندن این کتاب، به سراغ آثار اصلی فیلسوفان و یا کتابهای تخصصیتر فلسفه برویم.
مریم ارمندپیشه
۱۴ آذر ۱۴۰۳
نقد کتاب دنیای سوفی اثر یوستین گوردر دنیای سوفی داستانی فلسفی است که ماجراجویی سوفی، دختری نوجوان، را در کشف تاریخ اندیشه بشری روایت میکند. نامههایی اسرارآمیز او را با فیلسوفانی چون سقراط، افلاطون، نیچه و سارتر آشنا میکند و فلسفه را از نظریهای پیچیده به گفتوگویی ملموس و زندگیبخش تبدیل مینماید. این کتاب را باید خواند، زیرا مفاهیم عمیق فلسفه را با روایتی جذاب، زبانی ساده و داستانی گیرا درهم میآمیزد. پیشنهادش میکنم چون تفکر عمیق را بیدار میکند، دیدگاهی تازه به پرسشهای بنیادی زندگی میبخشد و پلی است میان دنیای نوجوانی و جهان پیچیده فلسفه. دنیای سوفی راهی است برای اندیشیدن به آنچه که هستیم و میتوانیم باشیم.
نظر خود را درباره این کتاب بنویسید!
نظر شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد.